Hoppa till innehåll

Info

Är…

32 år, doktorand i socialt arbete, feminist, gift med H, mamma till en 7-åring, bonusmamma till ytterligare en 7-åring samt en 10-åring.

Ägnar tiden åt att…

skriva på en avhandling om ungdomar med allvarliga sociala problem som placeras vid låsta institutioner, hur kön, klass och etnicitet spelar in i förståelsen av dem samt hur samhället hanterar deras övergång från låst vård till ett liv utanför institutionen

hantera schizofrenin i att, i samarbete med H, sköta ruljans och logistik i ett hem som varannan vecka bebos av två vuxna och tre barn vilka går på olika skolor och har diverse aktiviteter och som varannan vecka bebos av två vuxna som gärna leker tonårsliv trots att de inte längre har åldern inne.

hänga med kidsen på diverse ställen som Spårvägsmuseet, Rum för barn och Vasamuseet när tid ges.

fundera, pyssla, klippa och klistra i alla de skrivprojekt som egentligen ligger på is fram till att avhandlingen är färdig.

blogga om kropp och feminism i hopp om att det ger fler och hälsosammare perspektiv på ätstördhet, utseendehets och mode.

knarka politik

Intresserar sig för…

hur kön konstrueras, vår besatthet vid att särskilja kropp och själ, gränslandet mellan biologi och det sociala, rötter och blodsband och huruvida de existerar, kroppens betydelse, varför maskuliniteter fortfarande är så pass outforskade och hur mycket annat som helst.

Vill…

Skriva mera fritt än vad akademin tillåter, och tar därför gärna emot skrivuppdrag gällande krönikor, icke-vetenskapliga artiklar, kåserier och så vidare.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s